TWINUNION

Denna sida är Johan och Johannas reklamsida här på andao.se 

Här får ni en liten försmak på Johan och Johanna, deras videos och lite information om vad de gör där!
Här är är en direkt länk till deras hemsida! Home (kartra.com)


För att få kontakt med dem:  info@twinunion.org
Om Johan och Johanna

Genom våra svårigheter och utmaningar i livet har vi integrerat de Vediska principerna mer och mer. Vi har fått djupare förståelse för dem och genom våran erfarenhet ser vi att dem fungerar i alla sammanhang, eftersom detta system är så fulländat och fullt av djup visdom.

Vi lever och praktisera denna eviga sanning i varje moment dag efter dag. De grenar som vi praktiserar mer är Ayurveda, Ayurvediska Örter, Astrologi, Yoga, Meditation, Vastu, Homopati, Naturlagarna, Naturen, Signatur lära och Yogisk psykologi

Vi började våran separerade resa i total ohälsa och givetvis med missgynnade relationer som tog oss till mycket stora svårigheter. Genom dessa erfarenheter har vi totalt kunnat vända/ transformerar våra liv. Nu lever vi i villkorslös kärlek, lycka, harmoni, balans, glädje och en bättre hälsa än vi någonsin haft. Hela familjen lever i samklang och balans, med djup acceptans, respekt och enorm kärlek.

Helt enkelt handlar denna resa om att komma till ett större älskande i allt du lever i.

Vi har lång erfarenhet inom dessa områden och har hjälpt väldigt många människor till bättre mående och högre kärlek.

Vill du också vända ditt liv från koas, oordning, ohälsa, kärlekslösa relationer till ett högre och högre älskande så är du hjärtligt välkommen att arbeta med oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Vi förstår precis hur hopplöst och omöjligt det kan kännas vid en ändhållplats men att påbörja resan är värt allt, för varje steg du tar kommer du att uppleva mer och mer kärlek.

Du är här för att hitta ditt rätt jag, leva i sanning, kärlek och dela med dig av din unika gåva. Du är viktig.

Tvillingstrålarna Johan och Johanna.

Hur kan ett andligt uppvaknande gå till? Hur lägger du rätt grund? (se videon nedan) 

Att vakna upp andligt kan vara en stor utmaning, men samtidigt är det vackrast och mest fantastiska som kan ske i ditt liv. Du går mot din högre evolution och djupare och större kärlek. Enkelt uttryckt handlar det om att bli ditt mest humana jag. Vedisk astrologi, ayurveda, 8 falldiga yogiska väg, gudinnemysteriet,

Hur kan studier av frekvenser hjälpa dig att förstå universum mer och mer?(Video ner till vänster)

Hur kan studier av frekvenser hjälpa dig att komma i kontakt med ditt inre lekfulla barn? Allting består av frekvenser och vibrationer, att kunna urskilja gynnar dig i din utveckling mot ditt högre jag.

Vad är Gudinnemysteiet? Vad innebär det att verkligen älska? (Video ner till höger)

Gudinnemysteriet handlar främst om att hitta tillbaka till dig själv, till din själ, ditt högre jag och din gudomlighet.Genom att följa den väg som mästarna har vandrat. Du är fylld med kärlek och lever i kärlek varje moment och det enda du accepterar är en annan själ som också hittat hem. Därifrån kan ni dela en enorm kärlek som bara växer och växer. Och ni vill dela vidare av er gåva.

Twinunion - gudomlig kärlek

En introduktion